Wolf Gold spel beoordelingen


Geïnteresseerd in het spelen van Wolf Gold? Wil je weten wat andere spelers van het spel vinden? We hebben de beste reviews van Wolf Gold voor je verzameld. Zie wat andere spelers vinden van de geweldige bonussen en functies, en ontdek hoe je meer kunt winnen. Lees nu Wolf Gold spel reviews!

Er zijn veel reviews over Wolf Gold en dat is niet verwonderlijk, want het is echt de moeite waard. Op deze pagina vind je ervaringen van andere spelers, winsten en feedback van fervente spelers.

3 gedachten over “Wolf Gold spel beoordelingen”

 1. Het coole spel “Wolf Gold” van Pragmatic Play is een videoslot met dieren die in Noord-Amerika voorkomen, zoals poema, wolf, paard, adelaar en buffel. Ik vind het thema van het spel erg interessant en een lust voor het oog.
  Het spel heeft veel speciale functies zoals wilde symboolstapels, gratis spins, een bonusronde met reps en drie verschillende jackpots.
  Het wild wolf stapel symbool verschijnt op elk van de 5 rollen en wordt beschouwd als een vrij actief symbool.
  Gratis spins kunnen worden verkregen als de scatter symbolen op de rollen verschijnen. In elk van de gratis spins verschijnt een mega 3×3 vierkant symbool dat alle ruimte op de rollen 2, 3 en 4 inneemt. Hoewel ik voor deze gratis spins nooit meer dan 16 keer mijn inzet heb gewonnen, ben ik toch blij met deze feature.
  De beste feature in dit spel is de Money Respin Feature, die wordt geactiveerd als er 6+ volle maan symbolen op de rollen verschijnen. Ik hou van deze feature omdat je er vrij vaak in kunt komen. We krijgen 3 respins, die automatisch worden bijgewerkt als er nieuwe vollemaansymbolen op de rollen verschijnen. Elk symbool bevat een waarde of een van de jackpots.
  Persoonlijk heb ik nog nooit een mega jackpot gewonnen, maar in één spel slaagde ik erin een winst van 2.500 munten te behalen, het equivalent van 50 keer mijn inzet. Uiteindelijk eindigde ik het spel met een winst van 15 dollar.
  Ik denk dat Wolf Gold een interessant spel is om te proberen. Als het je lukt om de mega jackpot te winnen, kun je een grote som geld winnen!

  Beantwoorden
 2. Wolf Gold is het spel dat mijn favoriet is geworden van alle slots. Ik hou van de sfeer, en ik vind een band met dit spel, ongeacht het casino waar ik speel. Ik vind het vooral leuk om scatters en andere bonussen te krijgen, en ik lijk ze heel vaak te krijgen. Ik raad dit spel ten zeerste aan.

  Beantwoorden
 3. Wolf Gold is een van de beste spellen van Pragmatic Play die ik heb kunnen uitproberen. Ik ontdekte het toen ik gratis spins kreeg. Ik hield van het ontwerp van het spel, het was fris en ongebruikelijk voor de typische slots van Pragmatic. Ik deed onlangs een storting en probeerde dit spel op een bingosite met royale bonussen.
  Het spel heeft een western thema, inclusief lettersymbolen en dierensymbolen zoals paarden, wolven en adelaars. Wolven, scatters en jackpot symbolen zijn de drie symbolen die spelers op de rollen willen zien. De functies van het spel zijn vrij uniek en ik heb ze nog niet eerder gezien in software van deze ontwikkelaar. Als je drie scatter symbolen krijgt, krijg je vijf gratis spins. Hoewel ze geen vermenigvuldigers hebben, worden de tweede, derde en vierde rol één van de wildsymbolen om te draaien. Als spelers deze rollen kunnen matchen met de eerste rol, kunnen ze mooie prijzen winnen. Maar zelfs met passende symbolen heb ik nooit meer dan 40x mijn inzet gewonnen in verschillende rondes van gratis spins, waarschijnlijk door het gebrek aan extra vermenigvuldigers.
  Mijn favoriete kenmerk van dit spel is de jackpotronde, die me tot nu toe de meeste winsten heeft opgeleverd. Als je zes of meer jackpotsymbolen krijgt, kom je in het bonusspel, dat bijna identiek is aan de Divine Fortune bonusronde. Spelers krijgen drie gratis spins, in de hoop meer jackpotsymbolen te krijgen. Elk nieuw symbool zet de gratis spins teller op drie. Aangezien elk symbool dat op de rol valt een geldwaarde heeft, zijn grote winsten mogelijk. Mijn beste winst was 80x mijn inzet, maar ik kan zien hoe spelers nog meer kunnen winnen.

  Beantwoorden

Plaats een reactie